Om företaget

NORA ÅKERI

 

Vi erbjuder spol, sug och slamtjänster. Vi finns nära dig och delar gärna med oss av vår kunskap allt för att göra det smidigt för dig som kund.

Nora Åkeri hämtar flytande och torrt material hos dig. Vi erbjuder även specialkompetens inom ADR, filmning och EX/ll – klassade transporter.

Med över 30-års erfarenhet och med moderna maskiner- och fordon kan vi erbjuda dig en säker hantering. Våra kunder är allt från små till stora företag, offentlig sektor och privatkund. Vi arbetar gärna förebyggande innan akuta problem uppstår, allt för att du som kund skall undvika onödiga kostnader.

Om akuta problem uppstår är vi snabbt på plats. Vi transporterar slam eller annat miljöfarligt avfall till godkänd anläggning. Vi utför alla typer av uppdrag med stort engagemang och vårat uppdrag är att alltid tillgodose dina behov och göra det smidigt för dig som kund. Historiskt har bolaget kört allt från dumpers till lastväxlare. I dagsläget är huvudinriktningen dock helt fokuserad på slam & spolbilar. Vi är en del av Nora-Lindefakt AB. Tillsammans blir vi en stark partner nära dig.

 

Vi är ett ISO-certifierat företag vi innehar alla

nödvändiga intyg. Du kan ladda ner alla våra gällande intyg.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.