Lediga tjänster

Lediga tjänster

 

Vi söker – Torr- slam och spolbilsförare

 

Nora Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till NLF, Nora Linde Frakt AB med ca 12 anställda och omsätter ca 20 mkr. Vi utför fullservicetjänster inom underhåll av ledningsnät, brunnar, oljeavskiljare med egna slam-, sug och spolfordon. Vi utför även en större mängd transporter av miljöfarligt avfall. Nora Åkeri AB har en modern fordonspark och vi är kvalitets, miljö och arbetsmiljöcertifierade och vill vara en viktig länk i ökad återvinning med inriktning mot cirkulär ekonomi.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarstagande och lösningsorienterad. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du har en god känsla för service och kundbemötande och behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift. Du är duktig på att bemöta kunder i olika situationer, visa tålamod och kan förklara på ett tillmötesgående sätt. Då det är ett serviceyrke där det ofta blir snabba förändringar för att kunna möta kunders akuta behov, har du lätt för att göra omprioriteringar och hanterar stress på ett bra sätt. Då arbetet ibland är fysiskt krävande är god fysik en fördel. Som person söker vi en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat tillsammans med transportledning och chaufförer.
Du förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.

För tjänsten krävs
• C-körkort – CE är ett önskemål
• YKB förarbevis och Digitalt förarkort
• ADR certifikat är ett plus
Har du erfarenhet av slam och spolbilsarbete är det starkt meriterande.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse. Jourtjänstgöring var 6:e vecka ingår
Ersättning: Månadslön enl. kollektivavtal

Placering:
Nora

För mer information om tjänsten, kontakta Lars Ove Karlsson på tel. 070-609 03 84.

Skicka ditt CV och personliga brev snarast.
Ansökan e-postas till lok@noralindefrakt.se
Ange ”Ansökan chaufför” i ämnesraden.Urval oc h kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Läs gärna mer om oss: www.noralindefrakt.se 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.